Batman Özel İrfan Okulları tarafından okul bahçesinde Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi. Şenlikte, İAS Sanat Ekibinin Eğitici Çocuk Kabaresi, Ali Babanın Çiftliği, Eğitici Çocuk Konseri, Animasyon Gösterileri, Yüz Boyama, Masal Kahramanları, İllüzyon Gösterileri, oyun parklarının ve görsel sanatlar sergisinin açılması yer aldı. Gonca anaokulunun sınıf gösterilerinin de yer aldığı şenlik, sanatçı Gökmen’in konseriyle sona erdi.

Okul bahçesinde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan bahar şenliklerine katılan veliler, çocukları ile birlikte hoş dakikalar yaşadıklarını belirterek, şenliği organize eden okul idaresine teşekkür etti. Çocukları ile birlikte eğlenme fırsatı yakaladıklarını belirten velilerden Ahmet Duru, “Çocuklarımızın eğitimi için her şeyi düşünen öğretmen ve okul müdürümüz, değişik sosyal aktiviteler kapsamında da bizleri bir araya getiriyor. Bu kadar yoğun bir tempoda bizi unutmayan okul idaresine teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Okul Müdürü Fakrullah Akdursun da şenliklere katılan tüm veli ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilerini göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik etti. 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde kalan yoğun çalışma temposunu artık yavaş yavaş geride bırakmaya başladıklarını ifade eden Akdursun, “Düzenlemiş olduğumuz bahar şenlikleri en başta güzel bir birlikteliğin ve buluşmanın adresi oldu. Velilerimizin ve öğrencilerimizin coşkusu gerçekten görülmeye değerdi. Hazırlamış olduğumuz bahar şenlikleri etkinliklerimizin, hem öğrencilerimizi, hem bizleri, hem de velilerimizi motive ettiğine ve enerjimizi artırdığına inanıyorum.” dedi.