Kahramanmaraş Özel Kahramankent Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Kort Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Özel Kahramankent Ortaokulu, Kort tenisinde başarı geleneğini bozmadı. İl genelinde düzenlenen okullar arası Yıldız Erkekler Kort Tenis Turnuvası'na katılan 10 okul arasından şampiyonluğu elde etti.

12 Şubat Kort Tenisi Tesisleri'nde yapılan müsabakalara yoğun ilgi gösterildi. Özel Kahramankent Ortaokulu, tüm rakiplerini yenerek, iki yıldır sürdürdüğü namağlup ünvanını korudu. Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Karakaş, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarıyı sevgi ve fedakarlık getirir. Yaptığınız iş ne olursa olsun sevda kıvamında yapıyorsanız, bugün olmazsa yarın mutlaka başarı sizi bulacaktır. Fedakarlık, özveri ve disiplin, başarı yolunu kestirmeden aldıran en hayati unsurlardır. Biz de takım olarak yaptığımız işi sevda kriterleri ölçüsünde yaparak Allah’ın inayetiyle şampiyon olduk. İnşallah Kahramanmaraşımızı Türkiye geneli müsabakalarda da temsil edeceğiz.” dedi.