Özel Kemalpaşa Yamanlar Koleji tenis, güreş, masa tenisi, basketbol ve futboldan sonra liseler arası voleybol müsabakalarında da İzmir şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir Liseler Arası Voleybol İl Birinciliği'nin final grubu maçlarında bütün rakiplerini set vermeden 3-0 net skorla geride bırakan geçen yılın şampiyonu Kemalpaşa Yamanlar, bu yılda zirveye oturdu. Özel Tevfik Fikret Lisesi ikinci, Amerikan Koleji üçüncü oldu. İlk üç sırayı alan okullar, Türkiye grup müsabakalarında İzmir'i temsil edecek.

Özel Kemalpaşa Yamanlar Koleji Voleybol Koçu Ercan Türk, “Milli takımlarda yer alan öğrencilerimizin de desteğiyle bu sezon İzmir'e liseler arası Türkiye şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Hesaplarımızı zirve için yaptık, bunu da başaracak güce sahibiz.” dedi. Okul Müdürü Abdullah Gül de, “Öğrencilerimizin bilim yarışmalarında kazandıkları başarıların yanında spordaki başarıları, bize eğitimde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizden Türkiye şampiyonluğu bekliyoruz.” dedi.