Bursa Özel İnegöl Nilüfer Safvet Koleji öğrencilerine verdiği yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin meyvelerini alıyor. Okulda öğrencilere dört dil becerisi kazandırılmaya çalışılıyor. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma üzerine eğitimlerini alan öğrenciler ayrıca bilgisayar destekli İngilizce eğitiminden de faydalanıyor. Öğrenciler yıl sonunda uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge ESOL sınavlarına hazırlanıyor. Sınav sonucunda öğrencilere ‘Cambridge University' tarafından sertifika veriliyor.

Özel İnegöl Nilüfer Safvet Koleji 5.ve 6. Sınıf öğrencileri İngilizce gecesi programı ile ailelerinin karşısına çıktı. İngilizce gecesi, öğrencilerin şimdiye kadar yaptığı etkinliklerin resimlerini içeren güzel bir video ile başladı. Öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri İngilizce şarkıları ve güzel mesajlar içeren tiyatro gösterilerini sundu. İngilizce bilmenin çok önemli olduğunu “Türkiye’de turist olmak” adlı skeçle velilere önemli mesajlar verdi.

Sertifika dağıtımı öncesinde konuşan Okul Müdürü İsmail Göbül, “Bu gecemizle birlikte yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin meyvelerini almış olduk. Çocuklar İngilizce konuşmanın o kadar da zor olmadığını bize göstermiş oldular. Onları izlerken çok mutlu oldum. İngilizce zümremize bu gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Gecenin sonunda öğrenciler sertifikaları Okul Müdürü İsmail Göbül’ün elinden aldılar.