AK Parti Kayseri milletvekili adayı ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özhaseki, haram yemediğini, rantlı ve akçeli işlerin içinde olmadığını, ihaleleri şeffaflık içinde yaptığını belirtip, "Kısmet olur seçildiğimiz takdirde, TBMM'de kavga edenlerden değil, iş yapanlardan olacağız. Şehrimiz için başlamış, başlaması gereken projelerin takipçisi olacağız.'' dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetine, AK Parti’nin diğer milletvekili adaylarıyla birlikte ziyaret eden Mehmet Özhaseki, kentin yatırım ve gerçekleşmesi beklenen projelerinin Meclis'te takipçisi olacaklarını belirtti. Özhaseki, "Meşrebim ne kadar belediyeciliğe daha yatkın olmama karşın, Sayın başbakanımızın evindeki davet sonrası milletvekili aday adayı, sonra da aday oldum. Daha önce de partimizin büyükleri de benim TBMM'ye gelip, burada hizmet etmem konusunda ısrarcı oldu. Ankara'ya gitmem doğru bulundu. Buradaki hizmet anlayışımızı ve siyasi üslubumuzu Meclise de taşıyacağız. Buradaki projelerin takibini, kentimiz ve ülkemiz için hizmette bulunacağız. Kısmet olur seçildiğimiz takdirde, TBMM'de kavga edenlerden değil, iş yapanlardan olacağız'' diye konuştu.

'KENDİM İÇİN BİR 1M ARSA ALIP, SATMADIM. MÜTEAHHİTLERİ ZENGİN ETMEDİM'

Belediyede 21 yıl süren görevinden huzurlu ayrıldığını, haram yemediğini, rantlı ve akçeli işlerin içinde olmadığını, ihaleleri şeffaflık içinde yaptığını belirten Özhaseki, "Kendim için bir metre arsa alıp, satmadım. Müteahhitleri zengin etmedim. Bu kente bu millete sadece hizmet ettim'' diyerek, başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeleri sıraladı. Özhaseki, 2'nci Hava İkmal bakım merkezinin taşınacağı 5 milyon metrekarelik arsa konusundaki çalışmaların sürdüğünü, askeri fabrikanın yerine yapılacak 2 milyon metrekarelik alandaki Central Park konusunda anlaşmaların önümüzdeki günlerde imzalanacağını sözlerine ekledi.