Pak Medya İş Sendikası, işadamı Ethem Sancak'ın yeğeni ve Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

Pak Medya İş’ten yapılan kınama açıklaması şöyle: “Türkiye’nin kuşkulu şekilde içine sürüklendiği terör olayları sürerken, Ethem Sancak'ın yeğeni ve Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın aracı da silahlı kişiler tarafından kurşunlanmıştır. Pak Medya İşçileri Sendikası olarak, her türlü terör, şiddet, saldırı, hukuksuzluk ve baskıyı, nereden, kimden gelirse gelsin, kimi hedef alırsa alsın karşı çıkıyoruz. Bu bağlamda, Murat Sancak’a yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Bu vesile ile başta devlet yetkilileri, siyasetçiler ve medya patronları olmak üzere, herkesi ülkemizde barışı, huzuru ve demokratik hukuk düzenini bozabilecek girişimlere karşı çıkmaya, hiçbir saldırı, şiddet, hukuksuzluk ve antidemokratik uygulamaya yandaşlık etmemeye çağırıyoruz. İçişleri Bakanlığı ilgili tüm kurumlar da, hem son dönemde ülkemizde tırmandırılan bütün terör olaylarını hem de Murat Sancak’a yönelik kurşunlama olayını tüm yönleriyle aydınlatarak gerçekleri açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşmalıdır.”