Elbistan ilçesinde, sivil toplum kuruluşları ve esnaflı ziyaret eden Pakdil, gazetecilere yaptığı açıklamada, millet iradesinin ortaya çıkarttığı tablo ne ise kabul ettiklerini her zaman da kabul edeceklerini söyledi.

AK Parti olarak hedeflerinin tek başına bir iktidar olduğunu vurgulayan Pakdil, "Milletimiz 3 seçim döneminde bizi tek başına iktidar etti. 7 Haziran'da yapılan seçimde tek başına iktidar çıkmadı, koalisyon hükümeti de kurulamadı. 1 Kasım'dan sonra tek başına bir iktidarı milletimiz çıkartacaktır" diye konuştu.

Pakdil, her zaman, milletin ortaya koyduğu karara saygı duyduklarını, millet iradesiyle bir kavgalarının olamayacağını söyleyip kabul ettiklerini belirtti.

Millete sundukları projeleri, tek başına bir iktidarla daha güzel gerçekleştireceklerini dile getiren Pakdil, şöyle devam etti:

"7 Haziran sonrası ortaya çıkan tablo ve yapılan kamuoyu yoklamaları AK Parti'nin tek başına iktidar olabileceğini gösteriyor. Tek başına bir iktidarın Türkiye'ye çok daha büyük faydalar, menfaatler ve hizmetler sağlayacağına canı gönülden inanıyoruz. Milletimiz 7 Haziran'dan sonra gereken değerlendirmeyi yapmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda da ortaya bir tablo çıkartacaklardır. Ümit ve temennimiz bu tablonun AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıdır."

Pakdil'in ziyaretlerine, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve parti yönetimi eşlik etti.