Sömestre tatiliyle birlikte Erzurum Palandöken dağındaki otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Oteller müşterilerine güzel bir tatil süreci yaşatmak için meşaleli kayak ve havai fişek gösterileri düzenledi.

Türkiye'nin tek gece kayağı Palandöken'de yapılıyor. Palandöken dağındaki yerli ve yabancı kayaksever gece kayağı yaptı. Polat Renaissance Otel yönetimi müşterileri için meşaleli kayak, havai fişek gösterileri ile çeşitli animasyonlar hazırladı. Yerli ve yabancı turistler Erzurum'da Palandöken'de bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Kayak bilmeyen bazı otel müşterileri ise gece kayağı yapanlara kızak kayarak eşlik etti.

Polat Renaissance Müdürü Bora Kanber, sömestre tatiliyle birlikte otel doluluk oranlarının yüzde yüzde ulaştığını ifade etti. Kanber, Rus, Ukrayna ve Polonyalı müşterilerinin yanı sıra yerli konuklarının da olduğuna dikkat çekerek, "Sömestre tatilinin başlamasıyla müşterilerimizi yoğun şekilde almaya başladık. Otel doluluğumuz yüzde yüz. Türkiye'nin her yerinden kayak misafirini ağırlıyoruz şu an. Ayrıca Rusya, Ukrayna ve Polonya'dan müşterilerimiz var ve akşam da onlara güzel gece şovu hazırladık. Kayak hocalarının ve 12- 14 yaş grubu kayakçıların hazırladığı şovla güzel bir akşam yaşattık onlara. Erzurum'da 4'te kayak bitmiyor gece kayak imkanız da var. Akşam 10'a kadar pistlerimizin ışıklandırması var. Gece kayağı şehrimizde ve otelemizde yapılmakta." dedi.

Trabzon'dan Erzurum'a tatil için geldiğini belirten Çayhan Yıldız isimli tatilci ise, meşaleli kayak ve havai fişek gösterisinden etkilendiğini söyledi.