Karataş Belediyesi'nin destek verdiği Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllüler, Karataş Mehmet Akif Ortaokulu’na kütüphane kurdu.

Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllüler ekibinin başlatmış olduğu ’El Ele Kütüphane Kuruyoruz’ kampanyasında toplanan kitaplar ve temin edilen kitaplık Mehmet Akif Ortaokulu’nda yeni yapılan kütüphaneye konuldu.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, “Gönüllüler tarafından okulumuza güzel bir kütüphane kazandırıldı. Bu kütüphanenin öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi. Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllülerin okullarda başlattıkları kitap ve kütüphane kampanyasının çocuklara kitap sevgisinin aşılanması açısında çok önemli olduğunu aktaran Başkan Ünal, “Bu nedenle emeği geçen tüm gönüllülerin göstermiş oldukları çaba, gayret, azim ve özveri için teşekkürlerimi sunuyorum.“ ifadelerini kullandı.

Belediye olarak imkânlarının sınırlı olduğuna dikkat çeken Başkan Ünal, “İmkânlarımızın kısıtlı olmasına rağmen sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisine girerek projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bundan sonra ki süreçte de işbirliğimiz devam edecek ve Karataş için yeni çalışmalara ve hizmetlere imza atacağız.” diye konuştu.