Paramparça 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'nin heyecanla izlenen dizisi Paramparça 74. bölümde heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Harun hakkındaki gerçekleri öğrenen Cihan ve Ozan deliye dönecekler. Paramparça 74. bölüm izle

Yapımcılığını dünyanın en büyük yapım şirlketlerinden olan Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Ebru Özkan Saban, barış falay, Nursel Köse, Alina Boz,Leyla Tanlar yer alıyor.

Paramparça 74. yeni bölüm fragmanı ile 3 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geliyor. Paramparça yayınlanan 74. yeni bölüm fragmanlarında Cihan ve Ozan Harun'un kirli işlerini ortaya çıkarıyor. Paramparça heyecan dozu yüksek yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 74.’üncü bölümü ile ekrana gelecek.  

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor. 

ASUMAN’IN GİTME NİYETİ YOK

Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar. 

PARAMPARÇA 74. BÖLÜM FRAGMANI


HARUN’UN ŞÜPHESİ 

Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz. 

BURHAN, CİHAN’LA HESAPLAŞIYOR

Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir

Yayın Günü: 3 Ekim Pazartesi
Yayın Saati: 20.00