Bahçelievler'deki evinden çocuğunu hastaneye götürmek üzere çıkan şahıs, park yeri meselesi yüzünden çıkan tartışmada başından vurularak ağır yaralandı. Polis, iki çocuk babası Bünyamin G.'yi vurduktan sonra araba ile olay yerinden kaçan şahısları arama çalışması başlattı.

Olay, Bahçelievler Şirinevler Kocasinan Caddesi 3. Sokak numara 12 önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kızını hastaneye götürmek üzere evden çıkan Bünyamin G., aracının çıkışını engelleyen park halindeki araç sürücüsünü aramaya başladı. Yakındaki bir kıraathanedeki sürücü olay yerine geldiğinde Bünyamin G. ile aralarında tartışma yaşandı. Sürücünün arkadaşlarının da karıştığı olayda şahıslardan biri belindeki silahı çekip 2 el havaya ateş etti. Ardından 3. kurşunla Bünyamin G.'yi başından vuran saldırgan, arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden araçla kaçtı.

Ambulans ile Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne götürülen Bünyamin G., buradaki ilk müdahalenin ardından Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastalarının başka bir hastaneye sevk edilmesini isteyen yakınları ile sağlık görevlileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Hastaneye sevki sırasında Bünyamin G.'yi sedyede gören yakınları sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis, olayın meydana geldiği sokağı emniyet şeridi ile çevirdi. Olay Yeri İnceleme polisleri, bölgede delil çalışması yaptı.

Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden iki çocuk babası Bünyamin G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelileri arıyor.