Bitlis’in Tatvan ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yol kenarında park halinde bulunan bir araç, bilinmeyen bir nedenle araç sürücüsü içindeyken büyük bir gürültüyle patladı. Olayda araç sürücüsü canını zor kurtardı.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameralarına bu kez ilçede farklı tarihlerde ve farklı mekanlarda meydana gelen birçok kaza ve olay anı yansıdı. Kameralara yansıyan iki farklı görüntüde iki ayrı yerde iki yayaya araç çarpması, diğer görüntülerde ise araç sürücülerinin kural hatası yapması nedeniyle meydana gelen ufak çaplı kazalar görülüyor.

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Ancak son görüntüde kameralara yansıyan bir olay anı, yürekleri ağızlara getirdi. Görüntüde ilk olarak ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde olan bir araç görülüyor. Görüntünün ileriki dakikalarında ise park halinde olan aracın yanından bir grup öğrencinin geçtiği sırada aracın bilinmeyen bir nedenle patladığı ve kısa süre sonra aniden alev aldığı görülüyor. Aracın patlaması ile sürücünün yanmamak için aracın kapısını açarak kendini can havliyle dışarıya atması da yine görüntülere yansıyor. Ölümden kıl payı kurtulan araç sürücüsü, hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.