Pazarcık Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapımına başlanana Kapalı Pazar yerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Devam eden çalışmayı yerinde inceleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, çalışmayla ilgili Fen İşleri Müdürü Hasan Hayri Sarıdan bilgi aldı. Burada yaptığı incelemelerin ardından Pazar esnaflarını ziyaret eden Başkan Bozdağ esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek yapılan çalışma hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Geçtiğimiz günlerde Pazarcık Belediyesi olarak çalışmasına başladığımız, Kapalı Pazar Yerin de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmayı yerinde inceleyerek çalışma hakkında Fen İşleri Müdürümüzden bilgi aldık. İlçemiz adından çok güzel bir proje. Kapalı Pazar yeri çalışmamız tamamlandığında hem Pazarcık’ın hem de alışverişe gelen vatandaşların yüzünü güldürecek. İnşaatın kısa sürede tamamlanmasını planladığımız çalışmamızda Pazar yerinin gelen vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde pazar alışverişini yapabilecek” dedi.