Malatya’da özel bir şirkette pazarlama müdürü olarak çalışan 42 yaşındaki şahıs aracında ölü bulundu.

Battalgazi İlçesi Elmasuyu Mahallesi’ndeki Aslantepe Caddesi’de bir gıda firmasında
pazarlama müdürü olarak görev yapan Tuncay Nazik(42), gece yarısı işyerinin önündeki firmaya tahsisli 27 PB 236 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşamını yitirdi.

Şirketin güvenlik görevlisi sabah aracın yanına geldiğinde Nazik’i aracın içinde hareketsiz olarak durduğunu farketti. Önce Nazik’in uyuduğunu sanan görevli, adamın tüm uyarılara tepki vermemesi üzerine ön camı kırarak kapıyı açtı. Aracında hareketsiz yatan Tuncay Nazik’e kalp masajı yapan güvenlik görevlisi durumu hemen sağlık görevlilerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, şahsın saatler önce hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine durum polis ekiplerine bildirilince, şahsın ölümü şüpheli görülerek inceleme başlatıldı.

Araç çevresi güvenlik çemberi ile kapatılırken olayın şahidi olan güvenlik görevlisinin ifadesine başvuruldu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, otomobilde kapsamlı bir araştırma yapılırken nöbetçi savcının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından şahsın cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Bölge Müdürlüğü morguna kaldırıldı. Bu sırada mesaiye yeni gelen şirket çalışanları da gözyaşlarına boğuldu.

Otopsi sonucuna göre şahsın kesim ölüm sebebinin belirlenmesi beklenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.