Peygamber Sevdalıları Platformu, Diyarbakır’da Kutlu Doğum programı düzenledi. Nevruz Parkı’nda yapılan programa katılan çok sayıda kişi okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahileri dinledi. Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş, İslam aleminin tepesindeki yöneticilerin kedi gibi olduğunu ve kafirlerin onlardan korkmadığını söyledi. Göktaş, "Onlar ancak Müslümanlara kan ağlatıyorlar, o liderlerin zindanları Müslümanlarla dolu." dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Nevruz Parkı’ndaki etkinlik dünya Kur’an okuma birincisi Hamit Şakir Necat’ın Kur’an-ı Kerim’den okumasıyla başladı. Daha sonra okunan ilahilere, marşlara kalabalık grup eşlik etti. Kürtçe mevlidin okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş, İslam ülkelerini yöneten liderleri kediye benzetti, sert dille eleştirdi. Göktaş, "Bugün İslam âleminin tepesinde öyle liderler var ki kedi gibi. Hiçbir kâfir onlardan korkmuyor. Onlar ancak Müslümanlara kan ağlatıyorlar. O liderlerin zindanları Müslümanlarla dolu. Bugün biz söz veriyoruz. Liderlerimizi sana benzeteceğiz. Seni örnek almak zorundalar, bunu göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Göktaş, Kobani olaylarında linç edilerek öldürülenlerin ise Hz. Peygamber'in yanında olduklarına inandıklarını söyledi. Göktaş, "Ellerinde tevhit bayrağı dalgalandıran Yasin’i, Hasan’ı, Cumali’yi, Riyad’ı sana gönderdik. Şimdi onların senin yanında olduğuna inanıyoruz Ey Allah’ın resulü. Riyad yanına yakışır değil mi ya Resulallah." dedi. Programa HÜDA-PAR eski genel başkanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.