Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Mehmet Kara’nın ailesine başsağlığı mesajında bulunan, Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Beşkardaş, PKK’nın ve dış güçlerin bu vatanı bölmeye gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Beşkardaş, "Hiç kimse bu vatanı parçalayamayacak ve PKK istediği emele asla ulaşamayacaktır" dedi.

‘HAİN PLANLAR ASLA GERÇEKLEŞMEYECEK’

Beşkardaş, Türk gençlerinin askere giderken en büyük arzularının şehit olmak istediğini belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: "Her Türk gencinin şehit düşme arzusu gibi Mehmet Kara kardeşimiz de yüce makama ulaşmıştır. Şehidimize Allah’dan rahmet diliyorum. Yıllardır Türk milletini bölmek isteyen hainler ve gafiller bizleri nice vatan evlatlarını toprağa vermek zorunda bırakmışlardır. Hainler şunu çok iyi bilmeliler ki, PKK terörü ve dış güçler bu vatanı asla bölemeyeceklerdir. Bu vatanı parçalama emeli içerisinde olanlar asla emellerini gerçekleştiremeyeceklerdir. Bu milleti birbirine düşürme emeli içerisinde olanların nasıl çalıştıklarını da milletimiz çok iyi biliyor. Binlerce yıldır beraber yaşamakta olduğumuz bu topraklar, omuz omuza beraber savaştığımız topraklardır. Hain planlar asla gerçekleşmeyecektir."

YAŞANANLARIN HESABI MUTLAKA SORULACAK

Yaşananların hesabının mutlaka sorulacağını ifade eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Beşkardaş, "Bu millet bunları asla affetmeyecektir. Sonuna kadar yaşananların hesabı mutlaka sorulacaktır. Zannedilmesin ki, Türk milleti bu tutumu ile zaaf göstermektedir. Bu davranış Türk milletinin yüceliğinden kaynaklanmaktadır. Kırşehir askeri, polisi, öğretmeni şehit vermiş bir ildir. 106. şehidimizi de toprağa verdik. Allah mekânını cennet kalanlarına da şefaatçi etmeyi nasip eylesin" dedi.