Kocaeli Kandıra Cebeci Plajı’nda dün sabah ölü bulunan Ziya Yağcı ve kız arkadaşı Melisa Kolpar’ın otopsi sonrası İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazeleri Kocaeli'nin İzmit ilçesine getirildi. Melisa Kolpar'ın cenazesinin morga alınışı sırasında yakınları fenalık yaşadı.

İzmit Asri Mezarlık Morgu'na ilk önce Melisa Kolpar'ın cenazesi getirildi. Cenazenin gelişi sırasında Kolpar'ın yakınları fenalık geçirdi. Bir kadın baygılarak yere düştü. Kolpar'ın yakınları çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Kolpar'ın cenazesinden yaklaşık yarım saat sonra Ziya Yağcı'nın cenazesi morga getirildi. Yağcı'nın cenazesinin gelişi sırasında yakınlarından çok az kişinin olması dikkat çekti. Cenazeler morgda yıkandıktan sonra yakınlarına teslim edilecek.
Ziya Yağcı'nın cenazesi ikindi vakti Fatih Camii'nde, Kolpar ise Bahtiyar Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Ziya Yağcı’nın cesedi plajdaki cankurtaran kulübesinde asılı, Melisa Kolpar’ın cesedi ise kaldıkları çadırda bulunmuştu. İkilinin çocukluk arkadaşı oldukları öğrenildi.