Kocaeli Kandıra Cebeci Plajı’nda dün sabah, kız arkadaşı Melisa Kolpar ile birlikte ölü bulunan Ziya Yağcı'nın cenazesi, kılınan namazının ardından toprağa verildi.

Yapılan otopsi sonrası İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazeler, Kocaeli'nin İzmit ilçesine getirildi. Daha sonra Asri Mezarlık morguna alındı. Buradaki işlemlerin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi. Melisa Kolpar'ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Bahtiyar Camii'nde, Ziya Yağcı'nın ise Fatih Camii'nde kılındı.

Cenaze aracıyla Fatih Cami'ne getirilen Yağcı'nın cenazesi bir süre omuzda taşındıktan sonra musalla taşına kondu. Baba Cavit Yağcı, cenazenin başında taziyeleri kabul etti. Yağcı'nın yakınları gözyaşlarını tutamadı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazında Yağcı için helallik istendi. Namazın ardından Yağcı, Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ziya Yağcı’nın cesedi plajdaki cankurtaran kulübesinde, Melisa Kolpar’ın cesedi ise kaldıkları çadırda bulunmuştu. İkilinin çocukluktan samimi arkadaş oldukları öğrenildi.