Ankara'nın Polatlı ilçesinde, 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları çerçevesinde Kıbrıs, Denizli ve Polatlı’dan takımların katılımıyla 12-13 Eylül Sakarya Zaferi Kupası Masterler Futbol Turnuvası organize edildi.

Polatlı Şehir Stadı'nda 12-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs Maraş Masterler, Denizli Masterler, İzmir Ege Masterler ve Polatlı Duatepe Masterler takımlarının katılması bekleniyor.

Polatlı Belediyesi'nin desteğiyle organize edilen turnuvayla şehirde bir ilkin gerçekleştirileceğini ifade eden Polatlı Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Behzat Şen, "Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın teşvik ve tasvipleriyle gerçekleştireceğimiz turnuvayla şehrimizde uluslararası takımların katılımıyla 13 Eylül Sakarya Zaferi Kupası Masterler Futbol Turnuvası düzenledik. Şehrimizin tanıtımına katkı sunacağımız bu turnuvada Polatlı'mızı başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum." dedi.

İlçe Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk’e destekleri nedeniyle teşekkür eden Behzat Şen, "12 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te ilk maçı gerçekleştireceğiz. İlk gün yapılacak maçların ardından 13 Eylül’de yarı final ve final karşılaşmaları ve ödül töreni yapılacak. Hemşerilerimizi turnuvaya bekliyoruz." diye konuştu.