Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi, birimlerin verimini, üretim ve hizmet kalitesini artırmak için çalışma başlattı.

Polatlı Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi kurucusu Belediye Meclisi Üyesi Mahir Özel, birimlerin Polatlı halkına ne kadar üstün çaba ve özveriyle hizmet ürettiğini göstermek istediklerini, bu nedenle tanıtım ve rehabilitasyon çalışmaları başlattıklarını söyledi. Gönülleri fethetmenin, yemeklerin lezzetiyle doğru orantılı olduğunu, bu nedenle günlük 700 kişiyi doyuran birimden tanıtıma başladıklarını ifade eden Mahir Özel, "Emeklerinde hizmeti ve kaliteyi öne çıkartan Polatlı Belediyesi yemekhanesinin, yemeklerindeki lezzet, sunumlarındaki letafeti kamuoyuyla paylaşmak istedik." diye konuştu.

Yemekhanede, 11 çalışanla günlük 700 kişiye yemek yapılıyor. Ramazan ayı boyunca 63 bin kişiye iftar veren Polatlı Belediyesi yemekhanesi, her sabah 04.00’den akşam 16.00’ya kadar çalışarak günlük 4 çeşit yemek çıkarıyor. Belediye Aşevi Gıda Mühendisi Ferah Erkan, "11 kişiyle, 200’ü muhtaç olmak üzere, günlük 700 kişilik yemek üretmekteyiz. Tamamen hijyenik şartlarda ürettiğimiz yemeklerimizi personelimize ve dışarıdan gelen insanları self servis usulüyle sunuyoruz. Kaliteli malzeme kullanıyor. Kaliteli hizmeti, ucuza mal edip vatandaşların beğenisini kazanmaktan son derece mutluyuz." dedi.