Adana'da 'ceset var' ihbarını üzerine göle giren dalgıç polis çam kütüğü çıkardı. Polisleri de tebessüm ettiren olay için vatandaşlar, Duyarlı olmak iyidir. Bu belki ceset de olabilirdi dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Seyhan Gölü'nde ceset olduğu yönündeki ihbar üzerine merkez Çukurova ilçesi Menderes Bulvarı'na gitti. Gölde sahile yaklaşık 200 metre uzakta bir cismin suya batıp çıktığı gözlendi. Ne olduğu belirlenemeyen cisim için polis, "Kafasındaki ne, şu kısmı çözemedim ben" sözlerini kullandı, ardından dalgıç çağırdı. Dalgıç polis, özel kıyafetlerini giyerek göle girdi. Su altı polisinin kontrol edip kıyıya doğru sürüklediği cisim için kıyıdakiler "cesetmiş ya" dedi. Kıyıya yaklaştıkça bir çam ağacının gövdesi olduğunu görenler "Ne cesedi kütük ya, ayıp ya" deyip güldü. Polis ile vatandaşlar, ceset olduğu sanılan cisim kütük çıkınca rahat bir nefes aldı. Dalgıcın çıkardığı çam gövdesi bir daha suya düşmesin diye kıyıya iyice yanaştırıldı.

Vatandaşlar, gölden çıkarılan çam kütüğünün uzaktan insan gibi göründüğünü belirterek, "Millet panikledi birden haber verdiler polislere. Alkollü biri düşmüş olabilir diye. Dalgıçlar çıkardı bunu. Kütük olarak çıktı. Çok şükür ki yani kimse çıkmadı. İnsanların duyarlı olmalarından dolayı iyi yani. En azından ceset de olabilirdi. Bu tür olaylar çok oldu bu sahilde. Kütük olduğu görünce nefes aldık." dedi.