Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğinde görev yapan 32 yaşındaki polis memuru Emrah Parlak yatağında ölü bulundu.

Samsun'un Canik ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 9 yıllık polis memuru olan ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğinde görev yapan Emrah Parlak, sabah işe gitmek için kalkmayınca annesi Fatma Parlak tarafından uyandırılmak istendi. Ancak genç polis memurunun nefes almadığını anlayan anne hemen durumu 112 Acil Servisi'ne ve Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptığı ilk muayenede Emrah Parlak'ın öldüğünü tespit etti.

Kalp krizi veya beyin kanaması sonucu öldüğünden şüphe edilen Emrah Parlak, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis memuru Emrah Parlak'ın ölümü meslektaşlarını büyük üzüntüye boğarken, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nün resmi sitesinde ise taziye mesajı yayınlandı.

Bu arada polis memuru Emrah Parlak için yarın (Çarşamba) Emniyet Müdürlüğünde tören yapılacak. Ardından öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Aile Kabristanlığı'nda toprağa verilecek.