Güngören’de devriye görevi yapan polisler, tartıştığı esnafı tokatladı. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güngören Merkez Mahallesi Karınca Sokak üzerinde dün akşam yaşanan olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. Devriye görevi yapan polis ekipleri, bir ihbar üzerine sokağa geldi. Polis, sokak ortasında yaşanan kavgaya biber gazı sıkarak müdahale etti. Müdahale sırasında bir kişi çevrede bulunan oto tamirhanesine kaçtı. Bunun üzerine polisler, dükkana girmek istedi. Polislerin burada kendilerini engellemeye çalışan Fehmi Ege ile 2 kişiyi daha darp ettiği iddia edildi. Dayak olayı ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde; iş yerine giren polis ekipleri, içeride bulunan bir kişiyi tokatladığı görülüyor. Bir kişiyi ise iş yerinin iç tarafına itekleyen polis, burada vatandaşı tokatlamaya devam ediyor.

Tamirhane çalışanı Fehmi Ege ise yaşananları şöyle anlattı: "Arkadaşlarımla içeride oturuyordum. Dışarıda sesler duyduk. Hiç kapıyı açmadan camdan dışarıya baktım polisleri gördüm. Bir arkadaşımız burada yere yığılmıştı ben onu içeri aldım, yüzünü falan yıkadım. Polisler bize doğru yöneldi 'açın kapıyı' diye bağırdılar. Bende olayla ilgim yok dedim. Sonra camı kırdılar, ben de korkup kapıyı açmak zorunda kaldım. Kapıyı açar açmaz üzerime çullandı yere yatırdılar. Yerde benim kafamı ezmeye başladılar. Güvenlik kamerasında her şey gözüküyor."