Bursa'da, polis ekiplerinin uygulaması esnasında durdurulan bir araçtan 'Suikast silahı' olarak bilinen Glock marka tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi polis merkezine götürüldü.

Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde asayiş uygulaması yapan Görükle Polis Merkezi Amirliği ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramalarda 'Glock 765' marka ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şarjör takılı silahın aracın torpidosunda bulunduğu açıklandı. Olayla ilgili polis merkezine götürülen araç sürücüsü B.Y. hakkında, '6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet etmek' suçundan yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Öte yandan Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin Anadolu Mahallesi'nde uyuşturucuyu almaya gelen kişilere yönelik uygulaması esnasında bir kişi gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen O.O.Ö. isimli genç üzerinde 2 gram 'salvia' tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi. Şüpheli hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldığı duyuruldu.