Kağıthane’de patlamanın gerçekleştiği adresteki polis incelemesi sona erdi. Polis, elde edilen delilerle birlikte olay yerinden ayrıldı.

Hürriyet Mahallesi Cemil Bengü Caddesi 48 numarada bulunan 6 katlı binanın 3. katında dün saat 19.30 sıralarında patlama meydana gelmişti. Olayda 1 kişi ölmüş 4 kişi de yaralanmıştı. Patlamanın meydana geldiği cadde, çevik kuvvet ekipleri tarafından yaya ve araç girişine kapatıldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bomba İmha ve İnceleme ekipleri söz konusu adreste detaylı inceleme yaptı. Polis, delil olabilecek bütün malzemeleri teker teker topladı. İGDAŞ da yaptığı açıklamada patlamanın meydana geldiği dairede doğalgaz tesisatı bulunmadığını açıkladı. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapılan ilk incelemede patlamaya basınç etkili bombanın yol açtığı iddia edildi. Polisin olay yerindeki incelemesi gece geç saatlere kadar sürdü. Cadde üzerinde park halinde bulunan ve patlama sırasında hasar gören bir motosiklet de incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Çalışmalarını tamamlayan polis, topladığı delillerle birlikte olay yerinden ayrıldı. Sözkonusu adreste bir ekip ise nöbetçi olarak bırakıldı.