Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili adayı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş ve yardımcısı Erhan Kekeç, Kanaltürk binasına geldi. Canlı yayın için içeri girmeye çalışan MHP’lilere polis müdahale etti. İl Başkanı Karataş ve Yardımcısı Erhan Kekeç darp edildi. Kekeç olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı. Kekeç bir süre sonra serbest kaldı. Gözaltı sırasında bir polisin, Kekeç’e, “Sen göreceksin Yezid'i!” demesi dikkat çekti.

Polisin zorla girdiği Koza İpek Medya’nın Mecidiyeköy’deki kanallarına gelen MHP’lilerle polis arasında arbede yaşandı. Yayına katılmak için gelen partililere polis müdahale etti. İl Başkanı Karataş ve yardımcısı Erhan Kekeç darp edildi. Daha sonra Kekeç, yaka paça çevik kuvvet aracına bindirilerek gözaltına alındı. Bir süre polis aracında tutulan Kekeç, daha sonra serbest bırakıldı.

Gözaltına alma sırasında bir Organize Şube polisi, yaka paça gözaltına alınan Kekeç’e bağırarak, “Sen göreceksin Yezid'i!” demesi dikkat çekti.

MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Canlı yayına davetliydik. Bu yapılan adaletsizliğe ve hukuksuzluğa karşı duyarsız kalmamak adına, hukukun çiğnendiğini göstermek adına buraya geldik. Emniyet güçlerinin de bir suçu yok. Verilen görevi yerine getiriyorlar. Yardımcı aldılar. Arkadaşımızı geri aldık. Bu Türkiye için hiç hoş olmayan süreçtir. Bunları kimler yapıyor biliniyor. Hukuk bir gün herkese lazım. Bir milletvekili Cumhurbaşkanı’nın danışmanı Hürriyet, Cumhuriyet, Sözcü gazetesi ve diğer televizyonlara da aynı şeylerin yapılacağını ifade ediyor. Bunlar doğru değil. İnsanlar kimler aracılığıyla kendilerini anlatacak.” açıklamasını yaptı.