Bursa'nın Osmangazi ilçesinde alacak verecek meselesinden dolayı trafik ışıklarında çıkan kavgada pompalı tüfekten çıkan kurşunlarla 3 kişinin yaralanması mosebe kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletli gençlerle tartışan araç sürücüsünün aracın arkasından aldığı pompalı tüfekle ateş açması net şekilde görülüyor.

İddiaya göre, Kemerçeşme Caddesi'nde, esnaf İsmail Cem E. ile Mesut Ç. ve kardeşi Mustafa Ç. arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Çevredekilerin devreye girmesiyle Mesut ve Mustafa Ç. kardeşler motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı. Aracına binen İsmail Cem E. ise motosikletle giden iki kardeşi Beşyol kavşağı trafik ışıklarında yakaladı. Aracının arka koltuğundaki pompalı tüfeğine sarılan İsmail Cem E. silahı ateşledi. Olayda Mesut ve Mustafa Ç. kardeşlerle yol kenarında servis bekleyen fabrika işçisi Tamer K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Muradiye Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın zanlısı İsmail Cem E. ise polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan olay, mobese kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İsmail Cem E.'nin trafik lambalarında kırmızı ışıkta durduğu sırada motosikletle aracın yanına gelen Mesut ve Mustafa Ç.'nin bir süre tartıştığı, ardından ise İsmail Cem E.'nin otomobilinin arka koltuğunda bulunan pompalı tüfeği alarak ateş ettiği görülüyor.