Sancaktepe’de, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi pompalı tüfekle evinin balkonundan ateş edince polis alarma geçti. İkna olmayan genç için olay yerine özel harekat ekipleri gönderildi.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi Neşe Sokak'taki 3 katlı binada yaşayan Akif Ç. pompalı tüfek alarak evinin balkonuna çıktı. Rastgele ateş eden şahsı ikna etmek için eniştesi çağrıldı. Eniştesi tarafından da ikna edilemeyen genç ,polis ekiplerini de harekete geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şahsı binadan çıkaramadı. Uzun süredir uyuşturucu kullandığı belirtilen genci etkisiz hale getirmek için özel hareket ekiplerine haber verildi.

Şahıs yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra ikna edildi. Polis otosuna bindirilen genç karakola götürüldü. Şahsın elindeki pompalı tüfeğin namlusuna sürülen mermi ise bir polis memuru tarafından patlatıldı. Pompalı tüfek de incelenmek üzere karakola götürüldü. Olay yerinde gazetecilere açıklama yapan bir komşusu,”Bu çok iyi bir çocuk. Ama anne ve baba sevgisi yok. Çocuk uyuşturucu bağımlısı. Sevgisizlikten böyle oldu. Devlet buna sahip çıksın” dedi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.