Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı’na çok sayıda sanatçı ile birlikte iş ve cemiyet hayatından ünlü sima katılacak. 4 Nisan tarihinde kortej yürüyüşü ile resmi açılışı yapılacak karnaval için hazırlıklar sürerken, “Portakal Çiçeği Karnavalı” popüler sanatçıların konser ve gösterilerine de sahne olacak.
Karnavalda Çukurova Devlet senfoni Orkestrası ile birlikte Kerem Cem, Zeynep Casalini ve Gülden Mutlu Merkez Park’ta konser verecek. Bu yılki karnavalda, Amerikalı Creole Blues müzisyenleri olan Cedric Watson ve Bijou Creole grubunun konseri de izlenebilecek. 5 Nisan tarihindeki kapanış konserinde ise Bengü sahne alarak Adana’dan tüm Türkiye’ye sevgi ve dostluk mesajını iletecek.
Portakal Çiçeği Karnavalı için Adana’ya gelenler arasında Açelya Akkoyun, Ahmet Olgun Sünear, Alper Kul, Altan Gördüm, Aras Bulut İynemli, Arif Keskiner, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Barış Kılıç, Caner Cindoruk, Cankat Aydos, Cavit Çetin Güner, Çiğdem Kayalı, Demir Karahan, Derya Baykal, Ece Vahapoğlu, Emre Karayel, Erdal Cindoruk, Ertuğrul Ateş, Ezgi Özbay, Faruk Tınaz, Ferit Aktuğ, Fırat Altunmeşe, Gökay Kalaycıoğlu, Gülden Mutlu, Hatice Aslan, Hümeyra Erdoğan, Keremcem, Levent Özdilek, Levent Veziroğlu, Mehmet Turgut, Menderes Samancılar, Murat Hasari, Nebil Özgentürk, Nilüfer Bıyıklı, Oylum Talu, Rıza Akın, Seda Güven, Sinem Öztürk, Sitare Akbaş, Suat Aydoğan, Tolga Ortancıl, Turgut Kazan, Ümit Karan ve Zeynep Casalini gibi isimler de bulunuyor.
Karnaval süresince kentin hemen her yerinde; sokak gösterileri, dans gösterileri, üniversite müzik gruplarının konserleri, halk oyunları gösterileri, bando gösterileri spor müsabakaları ile bireysel sokak gösterileri izlenebilecek. Bu yıl ki karnavalda 150’ye yakın aktivite ve etkinlik gerçekleştirilecek.