Fatih’te metruk bir binanın arkasındaki boş alanda poşetle paketlendikten sonra bağlanmış, halıya sarılı erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 35-40 yaşlarındaki yabancı uyruklu bir şahsa ait olduğu ve yaklaşık 10-15 gün önce bırakıldığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hoca Giyasettin Mahallesi Saatçi Yokuşu Sokak 16 numaradaki metruk binanın arkasındaki boş alanda 17.00 sıralarında halıya sarılı bir ceset fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Cesedin bulunduğu yere gelen polis ekiplerinin ilk incelemesinde poşetlendikten sonra iple bağlanan erkek cesedinin halıya sarıldıktan sonra boş arsaya atıldığı belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, yabancı uyruklu 35-40 yaşlarındaki bir şahsa ait olduğu ve tahminen 10-15 gün önce bırakıldığı tahmin ediliyor.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin delil çalışması yaptığı ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Cesedin kimliğinin tespiti ve poşete sarıp atan kişi veya kişilerin kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı.