Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası(Eğitim-İŞ) Manavgat Şube Başkanı Ramazan Yılmaz, Ankara'daki bombalı saldının bir failin meçhul olarak kalmaması için İçişleri Bakanı Selami Altınok ve emniyet genel müdürünün istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Eğitim İş Sendikası Manavgat Temsilciliği, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek Ankara'da bombalı saldırıda hayatını kaybeden 97 kişi için karanfil bıraktı.

Eğitim İş Sendikası Manavgat Temsilcisi Ramazan Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı'nda Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler anısına karanfil bıraktıktan sonrası Eğitim Sen Manavgat Temsilcisi Bülent Irmak'a sarılarak başsağlığında bulunarak 'acımız acınızdır, milletçe başımız sağolsun' dedi.

Yılmaz, olayın faili meçhul kalmaması için 'amasız, niçinsiz ve mazaretsiz bir şekilde İşişleri Bakanı Selamı Altınok ve emniyette sorumlu olanlar istifa etmeli. " diye konuştu.

Birilerinin siyasi iktidarını sürdürme adına son dönemlerde terörün ulusal birliği tehdit eder hale geldiğinin altını çizen Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Ankara'nın göbeğinde patlayan bu bomba aslında insanlığa yapılmış saldırıdır. Terör nereden gelirse gelsin hepsini lanetliyoruz. Bu sebeple Suruç'taki patlamadaki gençlerde, Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerimizde Diyarbakır Hani yolunda ailesinin gözü önünde öldürülen poliste Ankara'nın göbeğinde hayatlarını emekçiler ve gençlerde bizim evlatlarımız. Terörü siyasete malzeme yapanları kınıyoruz."