Parti binasında düzenlenen törende, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Başkanı Nevzat Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer bayramlaştı.

Milletvekili Ramazanoğlu, yaptığı konuşmada, bayramda Suriye ve Mısır'da Müslümanların çile çektiğini söyledi.

Mısır'da ordunun yönetime el koymasını eleştiren tek liderin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Ramazanoğlu, şunları kaydetti:

"Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinden dolayı gurur duyuyoruz. Bizlere örnek olan kimliği ve kişiliği bir tarafa yine dünya demokrasi tarihinde ilk defa 3 defadan fazla milletvekili, başbakan, genel başkan olmayacağını ifade ederek, başarının basamaklarını tırmanmaya devam etmektedir. Bir yandan da oy oranını yükseltmeye devam ederken hiçbir siyasetçinin yapmaya cesaret edemediği az önce anlattığım sözü, milletine vermiş ve bunu da tüzüğüne geçirmiştir."

Başbakan Erdoğan'ın verdiği sözlerle dünya demokrasi tarihinde bir örnek oluşturduğunu ifade eden Ramazanoğlu, "Başbakanımızın bir 'diktatör' olarak belli çevreler tarafından tanımlanmasının ne kadar büyük bir haksızlık olduğunu takdirlerinize sunuyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ise birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günleri yaşadıklarını ifade etti.