Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden Tezcan Gökçe isimli madencinin ailesinin evini 'Kimse Yok Mu Derneği yeniledi. Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ve Kimse Yok Mu Derneği, oğlunun cenaze töreninde giydiği yırtık lastik ayakkabılarıyla Türkiye'nin tanıdığı Recep Gökçe ve 'Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?' sözleriyle yürekleri dağlayan anne Ayşe Gökçe'nin yüzünü güldürdü.

Kimse Yok Mu ve Milletvekili Hakan Şükür söz verdiği gibi Errnenek'e giderek, Gökçe çifti ile ölen madencinin eşi ve çocuklarının oturduğu birbirine bitişik 2 katlı evi yeniledi. Anne Ayşe Gökçe sevincini, "Hakan Şükür oğluma çok teşekkür ediyorum, sağlık diliyorum, bizimle başından beri ilgilendi Allah razı olsun." sözleriyle dile getirdi.

Tezcan Gökçe'nin ağabeyi Osman Gökçe de "Ben Konya'da çalışıyorum. Ara ara babamı annemi görmeye geliyorum. Bu gelişimde daha mutlu olduğumu söyleyebilirim. Babamın oturduğu evin Kimse Yok Mu ve Hakan Şükür tarafından yenilenmiş olması beni çok çok mutlu etti. Hakan abiye ve Kimse Yok Mu'ya çok teşekkür ediyorum. Başından beri yanımızda bulunan, bizlere yardım eden milletimize çok çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun." diye konuştu.

Baba Recep Gökçe ise "Konyadaydık geldik. Ev yapılmış. Yapılan evden çok memnunuz. Biz daha iyisini yapamazdık. Yapılmış çatılmış ev. Memnun olduk. Teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.