Muğla'nın Fethiye ilçesinde resmi nikahsız olarak birlikte yaşadığı kadını av tüfeği ile yaralayan, annesini de öldürdüğü iddia edilen zanlı, polis tarafından yakalandı. Karakola götürülen zanlının olayın şokunu üzerinden atamadığı ve kendisine gelemediği için sorgulamasına henüz başlanmadığı öğrenildi.

Dün gece Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'nde meydana gelen olayda, G.A.(28), nikahsız yaşadığı Ayşe Kocaoğlu(24) ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Daha sonra tartışmaya Ayşe Kocaoğlu'nun annesi Şule Tirimoğulları da (45) dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Aker, av tüfeği ileKocaoğlu ve Tirimoğulları'na ateş etmeye başladı. İddiaya göre av tüfeğiyle Ayşe Kocaoğlu'nu sol omzundan, kaçmaya çalışan Şule Tirimoğulları'nı da sırtından vurdu. Katil zanlısı Gökhan Aker olay yerinden kaçarken, yaralılar özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan müdahaleler rağmen sırtından vurulan Şule Tirimoğulları hayatını kaybetti. 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Ayşe Kocaoğlu'nun yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Katil zanlısı Gökhan Aker, polis ekipleri tarafından yürütülen kapsamlı çalışma sonrasında yakalandı. Çamköy mahallesinde bir motosikle kaçmaya çalışırken yakalanan zanlı, önce sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da karakola götürüldü. Edinilen bilgiye göre zanlının olayın şokunu yaşadığı ve kendisine gelemediği için sorgusunun yapılamadığı öğrenildi.