Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre restoranda fazla hesap geldiğini öne süren bir grup ile işyeri çalışanları arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1'i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy, Cengiztopel Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre restorana gelen bir grup, yemek yedikten sonra çalışanlardan hesabı istedi. Garsonun getirdiği hesabı fazla bulan grup ile çalışanlar arasında tartışma yaşandı. Büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada; Orhan T. (34), Cevdet Ş. (48), Rasim O., Veysi A. (28), Abdullah D. (33) ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridine alarak inceleme yaptı. Yaralılardan bazıları ambulanslarla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, ismi öğrenilemeyen 2 yaralı ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın görgü tanığı Bayram Güler, "Arkadan silah sesleri geldi. 7 kişilerdi herhalde. 2-3 kişi silah sıkarak birkaç kişiyi vurdu. Bir tanesi düştü, diğeri de sokağın arasından silah sıkarak gitti. Polisler geldiği halde çatışma devam ediyordu. Ambulanslar kısa sürede geldi. 7 yaralıyı da hastaneye götürdü." şeklinde yaşananları anlattı.