Protokol Yolu olarak adlandırılan Cinnah Caddesi'nde, bir aracın geçişi sırasında patlayan rögar kapağı, araçtaki 1'i hamile kadın olmak üzere 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan ve Protokol Yolu olarak da adlandırılan Cinnah Caddesi üzerinde bir rögar kapağı, aşırı yağışa dayanamayarak patladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunun geçişinden önce patlayan rögar kapağı, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İddialara göre, Ferdi D.'nin kullandığı 06 FD 0027 plakalı otomobil, Cinnah Caddesi'nden Çankaya istikametine doğru çıkarken, yolun ortasındaki rögar kapağının üstünden geçti. Aşırı yağmur yağışı nedeniyle patlayan rögar kapağı, çarptığı otomobilin sağ ön tekerleğinin kırılmasına neden oldu. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin hava yastıkları açıldı. Sürücü Ferdi D. ve hamile eşi hafif yaralandı. Küçük kızları ise yara almadı.

Araç sürücüsü Ferdi D., olayı şöyle anlattı: "Yolda giderken birden rögar kapağı patladı, araba havaya kalktı. Ne olduğunu anlayamadık. Hava yastıkları patladı. Altımızda patlayan rögar kapağıyla beraber arabayla havaya fırladık."

Olay yerine çağrılan ambulansa konulan hamile kadın ve Ferdi D., tedavileri yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Küçük kızları ise olay yerine gelen akrabalarına teslim edildi.
Kazanın meydana geldiği yerin, Protokol Yolu olması nedeniyle kaza yapan araç hızla olay yerinden kaldırıldı. Patlayan rögar kapağı için belediye ekiplerine haber verildi.