Saadet Partisi İstanbul milletvekili adayları, E-5'te akşam trafiğine yakalanan sürücülere tatlı dağıttı. Bir süre sürücülerle sohbet edip tatlı ikramına devam eden grup, trafik akmaya başlayınca kampanyayı sonlandırdı.

Milli İttifak adayları Bayram Karacan, Tolga Aral ve Şaban Yavuz, İstanbul trafiğinin keşmekeşinde boğuşan sürücülere tatlı ikramına bulundu. E-5 Bahçelievler mevkiinde bir grup partili ile birlikte yola çıkan milletvekili adayları, trafik yoğunluğunu fırsat bilip sürücülerle ayak üstü sohbet etti.

"Stres vardır, yorgunluk vardır, kan şekeriniz düşmüştür, tatlı ikram ediyoruz" diyerek sürücülere ikramda bulunan adaylar, trafiğin hızlanması üzerine çalışmalarına ara verdi. SP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Tolga Aral, "7 Haziran'a çok az bir zaman kaldı. İstanbul'da trafik çok yoğun olduğu için, akşam trafiğinde insanlarımız işinden evine gidiyor, yorgunluk var, trafikte yaşanan stres var, trafikteki vatandaşlarımıza keyiflensinler, mutlu olsunlar diye böyle bir çalışma yaptık. Vataındaşlarımızdan da çok olumlu tepkiler aldık. İnşallah Saadet Partisi, Milli İttifak, şu anda seçim atmosferinde insanlara tatlı ikram ederek yüzlerini güldürüyor, meclise girdiğimiz zaman inşallah bu milletin, islam aleminin, dünya mazlumlarının yüzü gülecek" açıklamasını yaptı.