Sabancı Üniversitesi, lisans ve lisansüstünde mezun olan başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. Fakülte birincisi mezunlara Sakıp Sabancı Fonu tarafından Sakıp Sabancı anısına ödüller verildi.

Sabancı Üniversitesi, lisansüstünde 16. dönem, lisans programlarında 13. dönem mezunlarını verdi. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi birincileri Ersin Çukurtaş ve Bilal Demir, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi Aygen Öztürk, Yönetim Bilimleri Fakültesi birincisi Berrak Atik, 40 Cumhuriyet altını değerinde para ile ödüllendirildi. Başarılı öğrenciler ödüllerini Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’dan aldı. Törene 16 doktora, 178 yüksek lisans ve 400 lisans olmak üzere toplam 594 öğrenci katıldı.

Mezuniyet töreninde, 2006 yılında vefat eden Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Gürsel Sönmez anısına düzenlenen ödüller ise de sahiplerine verildi. Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği Doktora Programı mezunu Çağlar Tırkaz, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik Doktora Programı mezunu Bala Anı Akpınar, Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı mezunu Moustafa Shojaeian Dr. Gürsel Sönmez Araştırma Ödülü’ne layık görüldü.