Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' yorumcusu gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği "Kusturmalı Boşnak sak..su" ifadesi kullanması üzerine, Balkan Türkü olan MHP Kocaeli Milletvekili aynı zamanda eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, çok sert tepki gösterdi.

''KUSTURMALI BOŞNAK SAK..SU''

Beyaz futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı'ya ilaçlı gazoz içirdiler. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın bu lafı ekran karşısındaki izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan Rasim Ozan'a tepki yağdı. Gazozu içen Kütahyalı fenalaşarak programı kısa süreliğine terk etti. Ozan daha sonra yayına kaldığı yerden devam etti.

GÖKÇEK: HABERİM YOK

Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı: "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek'in kendisine "haberim yok olaydan" dediğini kaydetti.

''ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ''

Rasim Ozan Kütahyalı'ya ateş püsküren Saffet Sancaklı Turkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin'e şu açıklamayı yaptı. "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım."

RASİM OZAN: CANLI YAYINDA GEYİK OLSUN DİYE SÖYLEDİM

Rasim Ozan Kütahyalı konuyla alakalı bir açıklamada bulundu.

Kamuoyuna açıklama:

Olay şöyle gelişti: Dün bana yapılan şaka sonrası bayılır gibi oldum ve Ahmet Çakar beni kusturmaya çalışarak müdahale etti. O sırada kendime geldiğimde internetten böyle bir kusturma yöntemi var Çakar da onu yapıyor diye yorumlar okudum.Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim.

O sözle kastım Çakar'ın beni kusturmaya çalışması olaydı. Ama bir baktım iş nerelere gelmiş. Hayret ettim. Bu gece de bu konuda canlı yayında açıklama yapacağım.

Yaptığım konuşmadan cımbızlanan sözün her ne nedenle olursa olsun maksadını aştığını gördüm. Bu saçma olaydan dolayı başta Boşnak kardeşlerim olmak üzere tüm incinen izleyicilerimizden özür dilerim. Bir kişi bile incinse çok üzülürüm. Beyaz TV ailesinin içinde bulunan tüm kardeşlerimizi de bu vesileyle üzdüğüm için de özür dilerim. Çünkü hiçbiri benim vesilemle saldırı görmeyi hak etmiyor bu olayda.