İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Milli Eğitim eski Bakanlarından ve Kahramanmaraş Milletvekillerinden Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Rektör Sami Özgül'ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette istişarelerde bulunularak, üniversitenin kuruluş sürecinde atılacak adımlar noktasında, bilgi paylaşımı yapıldı. Daha önce Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü ve YÖK Başkanlığı görevlerinde de bulunan Sağlam, en baştan bir üniversiteyi kurmanın oldukça meşakkatli olduğunu belirterek, "Ancak Prof. Dr. Sami Özgül'ün bu sorumluluğun üstesinden geleceğine olan inancımız tam. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizler de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız" diye konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'ta Prof. Dr. Özgül'ün Kahramanmaraş'ta toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen bir bilim adamı olduğunu ifade ederek, "Sami Hocamız herkes tarafından kabul gören, sevilen bir isim. Üzerimize düşen bir görev olduğunda biz de yerel yönetimler olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hocamıza bir kez daha başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Özgül ise, "Saygıdeğer bakanımıza ve değerli Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim için de çok güzel ve çok verimli bir görüşme oldu. Kendileriyle istişarelerde bulunup, değerli bilgilerinden istifade ettik. Güzel dilekleri için bakanımıza ve başkanımıza şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder ve Üniversite Genel Sekreteri Mustafa Kemal Hançerli'nin de eşlik ettiği ziyarette, konuklara bilgiler verildi.