Hakkari Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları, Ordu’nun Ünye ilçesi Devlet Hastanesi’ne tayini çıkan Başhekim Op. Dr. Ayhan Sönmez onuruna yemek verdi. Veda yemeğine Hakkari Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk, hastane yöneticileri, doktor ve hemşirelerden oluşan sağlık çalışanları katıldı.

Yemekte konuşan Başhekim Op. Dr. Ayhan Sönmez, yaklaşık 3 yıldır Hakkâri’de görev yaptığını belirterek, "İllere veda kolay olur ama dostlara veda zordur. İşte bugün bu zor günlerden birini yaşıyorum. 2013 Mart ayının bir Perşembe günü Hakkâri’ye tayinimin çıktığını ağlayarak öğrenmiştim. Üzülerek geldiğim Hakkâri’den şimdi ise üzülerek ayrılıyorum. Yaklaşık 3 yıldır burada görev yapıyorum. Çalıştığım süre içerisinde ara sıra zorluklarla karşılaşsam da hayatımda asla unutmayacağım çok güzel anlarım ve dostluklarım oldu. Yöneticilik yaptığım süre boyunca benden öncekilerin taşıdığı hizmet bayrağını bir nebze ileri taşımaya gayret gösterdim. Bunu başarabildimse ne mutlu bana. Bu süre zarfında istemeyerek de olsa kırdığım arkadaşlarımdan ve hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana varsa hakkınız hepinize hakkım helal olsun." şeklinde konuştu.

Yemeğin sonunda sağlık çalışanları tek tek vedalaştıkları Başhekim Sönmez’e Hakkari anısına çeşitli hediyeler takdim etti.