Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama klibi hazırlandı.

Her yıl dünyada ve ülkemizde kadınlar günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikleri Edirne İl Sağlık Müdürlüğü farklı çalışma ile katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde 60 sağlık çalışanı kutlama klibi için kameranın karşısına geçti. Bir gün süren çekimlerde İl Sağlık Müdürlüğü’nün yanı sıra, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Edirne Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 ekipleri, 112 Komuta Kontrol Merkezi’ndeki bayan ve erkek çalışanlar katıldı.

Doktor, hemşire, ebe, Acil Tıp Teknisyeni, paramedikler görevlilerden oluşan ekip, görev yerlerinde “8 Mart Dünya’da kadınların eşit, kalkınma, daha huzurlu yaşam, özlemlerini dile getirdikleri gündür. Daha sağlıklı bir dünyada yaşanabilmesi dileklerimizle, sağlıklı hizmetlerinde çalışan bayanlarımız başta olmak üzere tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” metni seslendirdi.

Sağlık çalışanları finali ise İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde yaptı. İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu’nun aralarında bulunduğu çok sayıda görevlileri hep birlikte “Kutluyoruz” diyerek klibi tamamlandı. Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek etkinliklere renk katmak amacıyla bu çalışmayı yaptıklarını söyledi. Klip öncesinde sağlık çalışanları konuyu değerlendirdiklerini ifade eden Kişioğlu, arkadaşlarının gönüllü katılımıyla klibin bir günde tamamlandığını kaydetti.