Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mısır arabaların alevler içinde kalması sahil bandında gezen vatandaşları tedirgin etti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen 2 ayrı mısır arabası kullanılamaz hale geldi.

Yaz ayının gelmesi ile birlikte sahilde sıkça görülen mısır arabalarından 2 tanesi 2 gün arayla alevler içinde kaldı. Muhammet T. ve Sağlim T.'ye ait olduğu öğrenilen mısır arabalarının piknik tüpüne bağlı olan boruların yandığı öğrenildi. Vatandaşların korkulu anlar yaşamasına sebep olan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürülürken, yanan 2 mısır arabası da kullanılamaz hale geldi. Mısır arabası sahiplerinden Sağlim T. "Valla bir an da oldu. Hiç bir şeyimiz yoktu. aniden yanınca biz de bir şey yapamadık. Alevleri görünce yaklaşmadık. Patlama olur diye." dedi.

Yanan mısır arabalarının alevler arasında kalması ve vatandaşların kaçışmaları da vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde alev alan mısır arabası ve alevleri gören vatandaşların kaçışmaları yer alıyor.