Türkiye’de ilk kez düzenlenen 1. Ankara Uluslararası Komedi Festivali ünlü isimleri vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara’ya kazandırdığı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen festivale, bu kez de Show Radyo’nun ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar, 'Bütün Kazlar Toplandık' isimli tek kişilik gösterisiyle renk kattı. Seyircilere “Ankara’ya gelirken sizlere bir hediye getirmem gerektiğini düşündüm” diyen Radyocu Sırdar, elinde bulunan ayakkabı kutusunu göstererek, “Bunun içerisine ne koysam diye düşündüm. Paramı koysam diye düşünürken, sonunda Ankara’nın yeni gözdesi olan bu robotu uygun gördüm.” dedi.

Ankara Kültür ve Sanat Etkinlikleri tarafından düzenlenen festivale, Nihat Sırdar ve Sivrisinek olarak sahneye çıkan radyocu, 2 bin kişilik salonu tıka basa doldurarak vatandaştan tam puan aldı. Türkiye’nin sivri dilli radyocusu olarak tanınan Sırdar’ı, vatandaşın yanı sıra ünlü Radyocular Zeki Kayahan Coşkun ve Cüneyt Büyükyaka da yalnız bırakmadı.

SIRDAR’IN ANKARALILARA SÜRPRİZİ 'TRANSFORMERS OYUNCAĞI'

Kahkahanın bir an olsun dinmediği gösteride, seyircilere “Ankara’ya gelirken sizlere bir hediye getirmem gerektiğini düşündüm” diyen Radyocu Sırdar, elinde bulunan ayakkabı kutusunu göstererek, “Bunun içerisine ne koysam diye düşündüm. Paramı koysam diye düşünürken, sonunda Ankara’nın yeni gözdesi olan bu robotu uygun gördüm.” dedi.

Ankaralıları gülmekten kırıp geçiren Sırdar, gösterinin isminin neden ‘Bütün Kazlar Toplandık’ olduğuna da değindi ve “Dünyanın en pahalı benzinini ve internetini kullanıyoruz. Bizi kaz gibi yoluyorlar. O yüzden bu isim tam bize göre...” diye ifade etti.