Eski başbakan ve Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 4'üncü yılında Malatya’da düzenlenen programla anılacak.

Saadet Partisi İl Başkanlığı'nca Prof. Dr. Necmettin Erbakan için ölümünün 4. yılı münasebetiyle mevlid-i şerif okutulacak. Bununla birlikte Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ın katılımıyla ‘Erbakan’ı Anma ve İslam Birliği Programı’ düzenlenecek.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasındaki haftanın ‘Erbakan'ı Anma Haftası’ olarak ilan edildiğini anımsattı. Hafta dolayısıyla merhum Prof. Dr. Erbakan için Yeni Cami’de mevlid-i şerif okutulacağını anlatan Asiltürk, akşam 19.30’da ise Erbakan’ı Anma ve İslam Birliği Programı kapsamında konferans düzenleneceğini bildirdi.
Asiltürk, şöyle devam etti: “Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türkiye’nin yetiştirdiği ender insanlardan biridir. Onu anmak için Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansımıza Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın katılacak.”