Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, engellilerin hukuki konulardaki sorunlarının çözümü noktasında desteğe hazır olduklarını söyledi.

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı İbrahim İşçi, Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Kaynarca Şube Başkanı Fatma Gömenç, Teşkilatlandırma Genel Sekreteri Yasin Avcı, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Durmaz ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Mümine Kirbitçi ile birlikte Sakarya Barosu'nu ziyaret etti. İbrahim İşçi, ziyareti sırasında, engelli vatandaşların hukuki konulardaki sorunlarının çözümü noktasında Baro Başkanı Zafer Kazan’dan destek istedi.

İş kazaları veya boşanma gibi konularda sorun yaşayan engellilere hukuki destek verilmesini isteyen Genel Başkan İbrahim İşçi, Sakarya Barosu'nun maddi durumu iyi olmayan engelliler ve ailelerine avukat temin etmesi talebinde bulundu. Sakarya Barosu Başkanı Kazan, engellilerin toplumda önemli bir yer teşkil ettiğini, Baro olarak özellikle hukuki konulardaki sorunların çözümü noktasında engelli vatandaşlar adına federasyon ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını söyledi. Kazan, "Engelli vatandaşlarımızın hayatını ne kadar kolaylaştırırsak, o kadar huzur duyarız. Elimizden geleni yapmaya hazırız. Biliniz ki baro her zaman yanınızda. Burası sizin eviniz sayılır. Kapımız engelli ailelerimize her zaman açık. Sorunlarınızın çözümü noktasında desteğe hazırız. Etkinliklerinizi bize bildirin. Bize teklif getirin. Birlikte çalışalım. Herkes kendi hakkını yeterince savunamayabilir. En sağlıklı hak arama bir başkasının hakkını arayınca anlam kazanır. Haklarınızı kullanmanızın önündeki engelleri kaldırmada destekçiniz olmaya hazırız." dedi.