Sakarya'da düzenlenen 'teröre lanet yürüyüşü'ne binlerce kişi katıldı. Yürüyüş sonunda HDP binasına gitmek isteyen öfkeli bir grup güçlükle yatıştırıldı. Polis parti binasına çıkan caddede barikat oluşturarak önlem aldı.

Sedat Kirtetepe Caddesi'nde toplanan topluluk, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' ve 'Vatan sana canım feda' şeklinde sloganlar atarak Çark Caddesi'nde yürüyüşü geçti. Dev Türk bayraklarının açıldığı yürüyüşe vatandaşlar ve esnaflar da destek verdi. Yürüyüşte şehitlerin isimleri megafonla okundu. Binlerce kişi, okunan şehit isimlerine 'burada' diyerek cevap verdi.
Yürüyüş Adapazarı Kültür Merkezi önünde son buldu.

Yürüyüşün ardından öfkeli bir grup, Kavaklar Caddesi'ndeki HDP binasına gitmek istedi. Polis, barikat oluşturarak grubu engellemeye çalıştı. Bu arada MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve Ülkü Ocakları görevlileri, grubu yatıştırmaya çalıştı.
Grubun yatışmasının ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu.

Çevik kuvvet, HDP binasının bulunduğu caddede barikat oluşturdu. Bir grup, barikat önünde toplandı. Bu arada HDP binasına girmeyi başaran bir kişi polisler tarafından dışarı çıkarıldı.