Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ters yöne girdiği ileri sürülen traktörle çarpışan otomobilde bulunan aileden anne ve iki kızı hayatını kaybetti, baba, oğlu ve diğer kızı ise yaralandı.

Kaza, D-140 karayolunun Dokurcun kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karapürçek ilçesi Çeşmebaşı Mahallesi'nden Bolu'nun Mudurnu ilçesi Avdurlar köyüne giden Yıldırım ailesini taşıyan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 54 KR 809 plakalı otomobil, iddiaya göre ters yönden gelen A.O.Y. idaresindeki traktörle çarpıştı. Traktör, çarpışmanın etkisiyle ters döndü. Kazada otomobilde bulunan anne Dilber Yıldırım ile kızı Melek Yıldırım olay yerinde öldü. Baba Raşit ile oğlu Muhammet ve kızı Dilek Yıldırım yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Dilek Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Traktör sürücüsünün kaza sonrası kaçtığı öne sürüldü. Ölen anne ve kızının cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçtığı ileri sürülen traktör sürücüsünün yakalanması için jandarma çalışmasını sürdürüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.