Sakarya'nın Geyve ilçesinde devrilen TIR'dan yola düşen konteynerin biçtiği otomobilde hayatını kaybeden iki kişi Pamukova İlçesinde toprağa verildi.

D-650 karayolunun Alifuatpaşa Mahallesi Taraklı Üst Geçidi altında bu sabah meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Çağrı Gürlin ve Şakir Önal için ikindi vakti Pınarlı Bacı Merkez Camii'nde tören düzenlendi.

Aynı fabrikada çalışan ve iş dönüşü geçirdikleri kazada ölen Gürlin ve Önal'ın aileleri taziyeleri kabul etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Gürlin'in cenazesi Pınarlı Mahallesi'nde, Önal'ın ise Bacı Mahallesi'nde toprağa verildi.

D-650 karayolunun Alifuatpaşa Mahallesi Taraklı Üst Geçidi altında bu sabah meydana gelen kazada Adapazarı yönüne giden Erol Küçük'ün kullandığı konteyner taşıyan 43 NE 808 plakalı TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere çarparak devrilmiş. Aydınlatma direklerini yıkarak sürüklenen TIR'ın taşıdığı konteynerin yola savrularak karşı yönden gelen otomobili biçmiş. Kazada TIR şoförü Küçük olay yerinde hayatını kaybetmiş. Otomobilde bulunan Çağrı Gürlin ve Şakir Önal kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirmişti. Otomobilde bulunan üç kişi de yaralanmıştı.