Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, kahvehanede hasmının silahlı saldırısına uğrayan kişi öldü. Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği bir kişi de yaralandı. Saldırgan kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Hataplı Mahallesi'ndeki kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, kahvede oturan Vedat Aktaş, aralarında husumet bulunan H.A.'nın pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Tüfekten çıkan saçmalar Aktaş ile kahvehanede bulunan bir kişiye isabet etti. Saldırgan olay sonrası kaçtı.

Saldırının ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Vedat Aktaş'ın öldüğü belirlendi. Yaralı ise ambulansla Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Aktaş'ın yakınları fenalık geçirdi. Fenalaşanlara sağlık ekipleri müdahale etti.

Jandarma kriminal ekibi olay yerinde inceleme yaparak delilleri topladı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Aktaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.